۳۰۰ دانشجو در دورههای آموزشی پژوهشگاه نفت شرکت کردند
وی افزود: تسلط استادان به دانش روز و حضور در پروژههای صنعتی سبب کاربردی شدن دورههای آموزشی در پژوهشگاه شده است.
جانشین رئیس آموزش و تجهیز نیروی انسانی پژوهشگاه صنعت نفت به تقویم آموزشی این واحد اشاره و عنوان کرد: واحد آموزش و تجهیز نیروی انسانی، سالانه برنامهریزی، طراحی، اجرا و پایش تقویم آموزشی جامع را در دستور کار خود قرار میدهد که این تقویم نقش سند راهبردی توسعهای سرمایه انسانی را در سطح صنعت نفت ایفا میکند.
عمادی با بیان اینکه تقویم آموزشی امسال پژوهشگاه شامل ۲۰۸ عنوان دوره و کارگاه تخصصی است، گفت: در تدوین این دورهها، دورههای آموزشی خاص، تخصصی، راهبردی و نرمافزارهای تخصصی در دستور کار قرار گرفته است که این دورهها طیف وسیعی از حوزههای بالادستی، پاییندستی، انرژی، محیط زیست و اچاسیی را در بر میگیرد.
برگزاری دورههای آموزشی آنلاین
به گفته وی، سال ۹۸ پژوهشگاه میزبان ۳۰۰ دانشجو بهعنوان کارآموز از دانشگاههای معتبر کشور بود که دورههای آموزشی تخصصی مرتبط با رشته دانشجویان برگزار شد و امیدواریم با ریشهکن شدن بیماری کرونا در کشور بتوانیم امسال نیز میزبان کارآموزان از دانشگاههای مختلف باشیم.
جانشین رئیس آموزش و تجهیز نیروی انسانی پژوهشگاه صنعت نفت یکی از برنامههای امسال این واحد را برگزاری دورههای آموزشی آنلاین عنوان کرد و افزود: با توجه به زیرساختهای موجود در پژوهشگاه توانستهایم دورههای آموزشی را افزون بر کارکنان پژوهشگاه برای بهرهبرداری دیگر شرکتهای تابع وزارت نفت نیز مهیا کنیم تا از این طریق از یک سو فرصتها و افقهای توسعهای جدیدی را در پژوهشگاه ایجاد کنیم و از سوی دیگر ارتباط مؤثری با دیگر دانشگاهها و شرکتهای داخلی و خارجی فراهم سازیم.
عمادی تصریح کرد: همچنین در سال ۹۸، واحد آموزش موفق به برگزاری هفت دوره آموزشی غیرحضوری شد و با توجه به تمهیدات اندیشیدهشده امیدواریم امسال دورههای بیشتری را برگزار کنیم.
انجام نیازسنجی آموزشی سال ۹۹
وی به نیازسنجی آموزشی در سال ۹۹ نیز اشاره کرد و گفت: امسال افزون بر استفاده از برنامه توسعه فردی (IDP) که از آن به عنوان نقشه راه توسعه منابع انسانی یاد میشود، برای پروژههای جاری پژوهشگاه نیز از روش نیازسنجی سازمانهای پروژهمحور استفاده و با تلفیق این روشها نیازسنجی سال ۹۹ انجام شد.
جانشین رئیس آموزش و تجهیز نیروی انسانی پژوهشگاه صنعت نفت اظهار کرد: از آنجا که فعالیتهای واحد آموزش پژوهشگاه منطبق با ISO ۱۰۰۱۵: ۲۰۱۹ guide line است، همه تلاش خود را در راستای مؤثرترین خدمات آموزشی در سطح شرکتهای معتبر و صاحبنام بینالمللی بهکار خواهیم گرفت.
عمادی شناسایی سبکهای یادگیری سرمایههای انسانی پژوهشگاه را از دیگر پروژههای این مجموعه دانست و گفت: پژوهشگران حوزه آموزش همواره بر این باورند که هر فرد دارای سبک یادگیری مختص به خود است، از این رو شناسایی سبکهای یادگیری و انتخاب روش تدریس، یاددهی و یادگیری مناسب سبب اثربخشی بیشتر در موضوع آموزش خواهد شد و نتایج آن میتواند در سیستم اتوماسیون آموزش تزریق شود که این موضوع افزون بر چابکسازی سیستم آموزشی پژوهشگاه، سبب افزایش مشارکت و انگیزه کارکنان نیز میشود.
وی تصریح کرد: همچنین در سال ۹۸، پنج کارگاه تخصصی بینالمللی با حضور استادان شناختهشده خارجی در پژوهشگاه صنعت نفت برگزار شد و در برنامههای امسال نیز تعداد کارگاههای تخصصی بینالمللی افزایش خواهد داشت.