تاکید بر دگردیسی در ساختار عملکردی نفت فلات قاره
وی گفت: ایجاد بسترهای لازم برای پیادهسازی، پایش و بهبود مستمر فرآیندهای اصلی شرکت، نقش چشمگیری در تشخیص ناکارآمدیها و گلوگاههای فرایندی و به دنبال آن، تسهیل برنامهریزی برای بهبود عملکرد سازمان خواهد داشت.
سلمانزاده، کاهش میانگین چرخه زمانی فعالیتها، ایجاد تعادل در استفاده از منابع سازمان، بهبود کیفیت کار و کمینهسازی هزینههای تولید را از دیگر مزایای پیادهسازی و استقرار نظام مدیریت فرایندها در این شرکت برشمرد و افزود: نظاممندسازی مدیریت فرایندهای کسبوکار شرکت در زمره برنامههای تحول سازمانی و استراتژیهای بهسازی قرار میگیرد که باید به صورت تدریجی، مستمر و با برنامهریزی مدون، پیادهسازی و اجرا شود.
وی در خصوص معیارهای کلیدی موفقیت در پیادهسازی و استقرار چنین بسترهایی در شرکت، حصول اطمینان از آمادگی سازمان برای تغییر نگرش به سمت یک سازمان فرایندمحور را مهمترین پیششرط توفیق آن دانست و بر اهمیت عواملی نظیر نحوه مدیریت پروژه، نقشآفرینی مناسب فناوری اطلاعات و کارگروههای راهبردی و راهبری، تعهد و مسئولیتپذیری مدیریت ارشد، مدیران میانی و اعضای هیاتمدیره شرکت، فرهنگسازی، آموزش و جلب مشارکت کارکنان تاکید کرد.
به گفته این مقام مسئول، تدوین یک برنامه جامع شامل اهداف و استراتژیهای سازمان، تاکتیکها و جنبههای عملیاتی تحول سازمانی ضروری است. افزون بر این، شناسایی و مشارکت ذینفعان از مدیران ارشد تا سطوح میانی و عملیاتی شرکت، ارتباطات مستمر مجریان و اعضای کارگروه راهبری با سطوح کارشناسی در همه بخشهای سازمان جهت تبیین مسئله و ارائه تصویری شفاف و دقیق از مقصد نهایی به منظور جلب مشارکت کارکنان نیز حائز اهمیت است.