/
۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۸

۸۷ هزار میلیارد ریال پروژه برق خوزستان افتتاح شد

با حضور رئیس‌جمهور در نیروگاه دوکوهه اندیمشک، ۸۷ هزار میلیارد ریال پروژه شرکت برق منطقه‌ای خوزستان به صورت ویدئو کنفرانس افتتاح شد.
کد خبر : ۵۳۹۰۷

نبض نفت- محمود دشت‌بزرگ مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان در آیین افتتاح این پروژه‌ها در محل نیروگاه دوکوهه اندیمشک با ارائه گزارشی به رئیس‌جمهور، اظهار کرد: نیروگاه دوکوهه اندیمشک از طریق یک پست برق ۲۳۰ کیلوولت و دو خط ۲۳۰ کیلوولت دومداره، برق سه شهر بزرگ استان را تامین می‌کند.

وی با بیان اینکه یک خط دومداره به شهر اندیمشک و یک خط دو مداره به شهرهای هفت‌تپه و شوش برق نیروگاه دوکوهه را منتقل می‌کند، افزود: تا قبل از احداث این نیروگاه نقطه ژرف ولتاژی برق خوزستان در شوش و هفت‌تپه بوده است که با احداث این نیروگاه مساله حل خواهد شد.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان گفت: پست ۲۳۰ به ۳۳ کیلوولت اندیمشک که با سیستم Dcs اجرا شده است تامین برق طرح بزرگ آبرسانی غدیر را انجام می‌دهد و این پست قدرتمند، برق این پروژه را تامین می‌کند.

دشت‌بزرگ بیان کرد: پروژه‌هایی که امروز به دستور رئیس‌جمهور افتتاح شدند در ۱۲ شهر خوزستان هستند و در قالب این پروژه‌ها برق دومین صنعت بزرگ استان می‌شود.

وی عنوان کرد: ۶۵۰ مگاولت آمپر برق شرکت فولاد خوزستان از طریق پست ۴۰۰ به ۲۳۰ کیلوولت که امروز افتتاح می‌شود تامین خواهد شد و تامین برق پروژه ngl۹۰۰ شرکت مناطق نفتخیز جنوب از طریق پست ۲۳۰ به ۳۳ کیلوولت به ظرفیت ۱۰۰ مگاولت آمپر که امروز در بهبهان مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد، انجام خواهد شد.

وی ادامه داد: در مجموع ۳۶ صنعت بزرگ در خوزستان وجود دارد که با پروژه‌های زیرساختی برق اجرا شده‌اند. هر صنعتی که تقاضای برق کند وزارت نیرو این آمادگی را دارد که ظرفیت مناسب در اختیار آن‌ها قرار دهد.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان اظهار کرد: در مجموع پروژه‌هایی که در سال ۱۴۰۱ احداث شده ۲۳۸۹ مگاولت آمپر به شبکه انتقال خوزستان اضافه شده است که در طول تاریخ برق خوزستان بی‌سابقه و یک رکورد بوده است.

 ۸۷ هزار میلیارد ریال پروژه‌ شرکت برق منطقه‌ای خوزستان شامل ۲۷ پروژه به ظرفیت ۲۳۸۹ مگاولت آمپر در بخش پست، ۱۲۸ کیلومتر مدار خطوط انتقال برق، ۲۵ مگاوات ظرفیت نیروگاه DG و ۴.۸ مگاوار بانک خازنی افتتاح شدند.

از جمله این پروژه‌ها می‌توان به فاز اول ۳ پست ۱۳۲ به ۳۳ کیلوولت GIS کارون، خزامی و کیانشهر ۱ ( مقاوم در برابر آلودگی و گرد و غبار) و توسعه پست ۱۳۲ به ۳۳ کیلوولت گلستان در اهواز، فاز اول پست ۲۳۰ به ۱۳۲ و ۳۳ کیلوولت سبزآب اندیمشک و خطوط دومداره ۲۳۰ کیلوولت نیروگاه دوکوهه اندیمشک اشاره کرد.

توسعه پست ۱۳۲ به ۳۳ کیلوولت ذوالفقاری و شهرک صنعتی در آبادان، توسعه پست ۲۳۰ به ۱۳۲ کیلوولت هفت‌تپه اصلی و آهودشت در شوش، توسعه پست ۴۰۰ کیلوولت نیروگاه خرمشهر و احداث نیروگاه ۲۵ مگاواتی میانرود و توسعه پست ۱۳۲ به ۳۳ کیلوولت مدرس در دزفول نیز دیگر پروژه‌های افزایش ظرفیت زیرساخت‌های برق در خوزستان بوده که به افتتاح رسید.

بهینه‌سازی و نوسازی پست‌ها و خطوط انتقال و فوق توزیع در شبکه برق استان از جمله شوشتر، میانرود، میانکوه، عبدالخان و مارون از دیگر پروژه‌های هستند که با دستور رئیس‌جمهور به بهره‌برداری رسیده است.

احداث پست ۴۰۰ به ۲۳۰ کیلوولت آرنا در اهواز با هدف افزایش قابلیت اطمینان تامین برق فولاد خوزستان و پست ۲۳۰ به ۳۳ کیلوولت پازنان در بهبهان برای تامین برق پروژه NGL۹۰۰ شرکت مناطق نفتخیز جنوب نیز از جمله پروژهایی است که برای تامین برق بخش صنعتی به افتتاح رسیده است.

ساختمان مرکزی شرکت برق منطقه‌ای خوزستان (ساختمان امام رضا (ع)) در اهواز نیز در این مراسم به افتتاح رسید.

منبع:ایسنا

مطالب پیشنهادی
منتخب سردبیر