/
۱۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۲
وزیر نفت بیان کرد

هنر سینما بهترین راه برای نمایش دستاوردهای صنعت نفت

وزیر نفت در حاشیه اکران فیلم «گل‌های باوارده» گفت: بهترین روش برای نمایش دستاوردها و تلاش‌های شبانه‌روزی صنعت نفت استفاده از هنر سینماست.
کد خبر : ۵۲۰۴۱

به گزارش نبض نفت به نقل از  پایگاه اطلاع رسانی وزارت نفت، جواد اوجی روز سه‌شنبه (۱۸ بهمن‌ماه) در حاشیه اکران فیلم «گل‌های باوارده» در جمع خبرنگاران با یادآوری امضای تفاهم‌نامه همکاری بین وزارتخانه‌های نفت و فرهنگ و ارشاد اسلامی در سال ۱۴۰۰، اظهار کرد: تاکنون اطلاع‌رسانی جامعی درباره رشادت‌ها و دستاوردهای  کارکنان صنعت نفت در بخش‌های بالادست و پایین‌دست انجام نشده است، از این رو متوجه شدیم بهترین راه اطلاع‌رسانی استفاده از ظرفیت سینما است.

وی با اشاره به وجود تفاهم‌نامه همکاری بین وزارتخانه‌های نفت و فرهنگ و ارشاد اسلامی و تمایل آقای محمدمهدی اسماعیلی برای همکاری دوجانبه، بیان کرد: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همان‌طور که در ابتدای دولت سیزدهم قول دادند ریل سینما را عوض کردند و هم‌اکنون واقعیت‌ها را به پرده سینما آورده‌اند.

وزیر نفت وجود ذخایر عظیم نفت و گاز را اتفاق و نعمتی عظیم برای کشور دانست و گفت: فیلم «گل‌های باوارده» آغاز همکاری دو وزارتخانه است؛ این فیلم توانسته است بخشی از زحمات کارکنان صنعت نفت را به تصویر بکشد.

اوجی با تأکید بر اینکه کارکنان صنعت نفت به‌صورت شبانه‌روزی روی سکوها، در پالایشگاه‌ها، مسیرهای و تأسیسات خطوط انتقال نفت و گاز کار می‌کنند تا تأمین پایدار انرژی در کشور محقق شود، تصریح کرد: انتقال دستاوردهای کارکنان صنعت نفت از طریق سینما، به جوانان و مردم ایران امید می‌دهد.

وی اظهار کرد: با وجود تحریم‌های شدید ازسوی استکبار جهانی صادرات نفت ایران و سرمایه‌گذاری در پروژه‌های بزرگ  در حال انجام است.

اوجی: «گل‌های باوارده» گوشه‌ای از رشادت‌های کارکنان صنعت نفت بود

وزیر نفت همچنین در جمع کارکنان پالایشگاه آبادان ضمن قدردانی و تشکر از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس سازمان سینمایی کشور، بنیاد سینمایی فارابی و دست‌اندرکاران ساخت فیلم «گل‌های باوارده» اظهارکرد: عرصه هنر و سینما یکی از بهترین روش‌ها برای نمایش رشادت‌ها و تلاش‌های کارکنان صنعت نفت به شمار می‌آید؛ خوب است کارکنان و خانواده‌های آنها به تماشای این فیلم تاثیرگذار و عالی بروند، تا بدانند که در طول تاریخ ۱۲۰ ساله این صنعت چه فداکاری‌های شده است.

وی فیلم «گل‌های باوارده» را نمایش گوشه‌ای از کار جهادگونه کارکنان صنعت نفت در مناطق سخت عملیاتی دانست و گفت: این فیلم آغازی برای همکاری ما با عرصه هنر و سینما خواهد بود زیرا دستاوردهای زیادی در این صنعت وجود دارد که باید به سمع و نظر مردم و به‌ویژه جوانان رسانده شود؛ تلفیق هنر با صنعت می‌تواند یکی از بهترین روش‌ها برای روایت تلاش‌های کارکنان صنعت نفت است.

وزیر نفت به خروج مستشاران و کارشناسان نفتی انگلیسی و آمریکایی در زمان پیروزی انقلاب اسلامی از صنعت نفت اشاره کرد و گفت: در آن زمان همه گمان می‌کردند که چرخ صنعت نفت خواهد ایستاد، اما شاهد آن هستید که هم‌اکنون پس از ۴۴ سال این صنعت به‌دست مهندسان ایرانی به خوبی اداره می‌شود.

اوجی تصریح کرد: صنعت نفت دوران پر فراز و نشیب زیادی را دهه‌های اخیر پشت همچون ملی شدن صنعت نفت، انقلاب اسلامی ایران، جنگ تحمیلی، دوران سازندگی و تحریم‌های ظالمانه ای که تا هم اکنون با آن روبرو هستیم را سر گذاشته است، اما این صنعت روز به روز الحمدالله به لطف تلاش کارکنان صنعت نفت شکوفاتر شده است؛ از این رو علاقه‌مندیم از فیلم‌هایی که این تلاش‌های امیدآفرین را به تصویر می کشند، حمایت کنیم.

وی با یادآوری این که ظرفیت پالایشگاه آبادان پیش از انقلاب اسلامی حدود ۶۱۰ هزار بشکه بوده است، افزود: این پالایشگاه در دوران جنگ تحمیلی تقریبا از بین رفته بود، اما کارکنان این پالایشگاه با تلاش شبانه‌روزی این مجموعه پالایشی را به ظرفیت قبلی برگرداندند که جای تقدیر و تشکر فراوان دارد، اخیرا فاز دوم این پالایشگاه نیز عملیاتی شده است که در این زمینه از رئیس‌جمهوری این قول را گرفته ایم که در یک فرصت مناسب به صورت رسمی این فاز را افتتاح کنند.

وزیر نفت ادامه داد: فاز دوم پالایشگاه آبادان روزانه  توان تولید ۱۲ میلیون لیتر بنزین و ۲۴ میلیون لیتر گازوئیل را دارد، در شرایط کنونی کشور این افزایش تولید برای ما بسیار اهمیت دارد، از این رو ضمن تشکر دوباره از کارکنان این پالایشگاه، پاداش خوبی را برای همه کارکنان زحمتکش این پالایشگاه در نظر خواهیم گرفت.

گفتنی است، فیلم سینمایی «گل‌های باوارده» با نام پیشین «پالایشگاه» با حمایت وزارت نفت و بر اساس گفت‌وگو با کارکنان پالایشگاه آبادان در زمان جنگ تحمیلی و حصر آبادان درباره فداکاری مردان نفت به‌منظور حفظ پالایشگاه و تجهیزات با ارزش آن ساخته شده است.

مطالب پیشنهادی
منتخب سردبیر