/
۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۸

همکاری صنعت و دانشگاه در تولید کالای راهبردی نفت به ثمر نشست

مدیر پشتیبانی ساخت و تامین کالای شرکت ملی نفت ایران، بومی‎سازی پمپ میله‎ای کششی (SRP) را نمونه‎ای بارز از ثمربخشی همکاری صنعت نفت و دانشگاه در تولید کالاهای راهبردی در این صنعت عنوان کرد.
کد خبر : ۷۱۲۷
به گزارش نبض نفت ازشرکت ملی نفت ایران،رامین قلمبر با اشاره به نخستین پمپ میلهای کششی در کشور که به همت دانشگاه شهید چمران اهواز و کارفرمایی شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب طراحی و تولید شده است، گفت: این محصول از تجهیزات کاربردی، پرمصرف و های‌تک صنعت نفت است که قرارداد ساخت و تولید آن در مسیر اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی و اجرای طرح بومیسازی ۱۰ گروه خانواده کالاهای پرمصرف نفت، اواخر سال ۹۴ با مدیریت پشتیبانی ساخت و تامین کالای شرکت ملی نفت ایران امضا شد و اکنون به ثمر نشسته است.

وی با اشاره به عملکرد مطلوب و رضایت‌بخش دانشگاه شهید چمران در ساخت این تجهیز کاربردی گفت: این تجهیز با طراحی صددرصد ایرانی به همت متخصصان این دانشگاه ساخته شد و تستهای کارگاهی آن نیز با حضور نمایندگان شرکت ملی نفت با موفقیت انجام شد.

به گفته وی، ۲ قرارداد با هدف ساخت ۱۵ دستگاه پمپ سرچاهی بین شرکت ملی نفت ایران و دانشگاه شهید چمران امضا شده است که دانشگاه، نخستین دستگاه را با طراحی کاملا ایرانی به شرکت ملی نفت تحویل داد.

مدیر پشتیبانی ساخت و تامین کالای شرکت ملی نفت ایران از همکاری مطلوب دانشگاه شهید چمران در این فرآیند قدردانی کرد و ادامه داد: این دانشگاه در ساخت این پمپهای میلهای کششی از روزآمدترین فناوریها استفاده و راهبری پمپها را از اتاق کنترل و بدون حضور اپراتور امکان‌پذیر کرده است.

طرح بومیسازی ۱۰ گروه خانواده کالاها و تجهیزات مورد نیاز صنعت نفت با دستور وزیر نفت و با هدف تقویت توانمندیهای داخلی و اتکای بیشتر صنعت نفت به محصولات سازندگان ایرانی، از اواخر سال ۹۳ در دستور کار قرار گرفت که از این میان، تاکنون قراردادهای هفت گروه کالا منعقد شده و ساخت آنها در دستور کار قرار گرفته است.

بر  اساس این گزارش، پروژه پمپ میلهای کششی ساخت داخل که خبر طراحی و نصب آن در میدان آب‌تیمور در روزهای اخیر از سوی شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب اعلام شد، به‌زودی در مراسمی رسمی در دانشگاه شهید چمران اهواز معرفی و تشریح خواهد شد.

ما را در کانال تلگرامی نبض نفت دنبال کنید


مطالب پیشنهادی
منتخب سردبیر