قطع گاز 54 مرکز اداری و دولتی در استان مرکزی
به گزارش نبض نفت به نقل از روابط عمومي شركت ملی گاز ایران، محمدرضاسمیعی مدیر عامل شرکت گاز استان مرکزی در نشست خبری، اظهار کرد: تاکنون بواسطه تلاش مجموعه این شرکت، با اجرای حدود ۱۱ هزار کیلومتر خط تغذیه و شبکه توزیع در شهرها و روستاهای استان و نصب بیش از ۳۱۰ هزار انشعاب، خدمت رسانی به ۶۳۰ هزار مشترک بصورت شبانه روزی و بدون وقفه ارائه می شود.
وی ادامه داد: به ۳۵ شهر استان با ۱۰۰ درصد پوشش و یکهزار و۱۷ روستا با ۹۹.۵ درصد پوشش ارائه خدمت می شود و ۹۹.۹ درصد کل استان تحت پوشش قرار دارد و ۱۰۰ درصد شهرک ها و نواحی صنعتی نیز از نعمت گاز برخوردار هستند.
سمیعی با اشاره به اینکه ۷۵ درصد از انرژی مصرفی در استان مرکزی منشاء گاز طبیعی دارد،گفت: در استان زیرساخت های حوزه توسعه شبکه و گازرسانی به محورها، شهرک ها و نواحی صنعتی، اجرایی شده و در سال گذشته ۵۵ هزار مترمکعب در ساعت، گازرسانی به صنایع انجام شد و ۲۰۰ صنعت نیز گازرسانی شدند که باعث شد معادل ۵۰ هزار مترمکعب در ساعت گاز طبیعی با سوخت مایع جایگزین و ۵۰ هزار لیتر فرآورده های نفتی صرفه جویی شود.
وی در ادامه گفت: جهت پایش دمای ادارات در ساعات اداری و غیراداری و روزهای تعطیل گروههایی فعال شده اند که تاکنون سه هزار و۱۴ مورد پایش انجام شده که ۲۰۰ مورد منتج به صدور اخطار شده و ۵۴ مورد نیز قطع گاز ادارات انجام گرفته است. سمیعی تصریح کرد: در کنار ادارات اماکن تجاری، پاساژها و مجتمع ها نیز مورد پایش قرار می گیرد و این اماکن از ساعت ۱۸ نباید مصرف گاز داشته باشند و لازم است که در شرایط کنونی با تامین دمای رفاه ۱۸ درجه سانتیگراد مصرف را کنترل کرد، همچنین باید فرهنگ مصرف بهینه را ترویج داد، در این صورت گاز صرفه جویی شده را می توان به بخش تولید اختصاص داد.
مدیرعامل شرکت گاز استان مرکزی در خصوص فرهنگ سازی در حوزه مصرف گاز گفت: تفاهم نامه ای با آموزش و پرورش منعقد شده است که بر اساس آن در سطح مدارس اعزام کارشناس صورت می گیرد و مباحث مربوط به ایمنی، استفاده بهینه از گاز و استفاده ایمن از گاز ارائه می شود. این آموزش ها در خوابگاه ها ،مراکز و پادگان ها و مساجد نیز در دستور کار است و همه ساله انجام می شود، و لازم است که اصحاب فرهنگ و رسانه خصوصا" صدا وسیمای استان باید در این راستا یاریگر شرکت گاز باشند.
سمیعی بیان کرد: در مقایسه با ابتدای فصل سرد سال، مصرف بخش خانگی بیش از ۸۰ درصد و در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۱۳ تا ۱۵ درصد افزایش یافته است.