رویکرد شرکت گاز استان قم کلاننگر است
به گزارش نبض نفت به نقل از روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران، ابوالفضل وروانیفراهانی در جلسه کمیته راهبردی بازرسی فنی شرکت ملی گاز ایران که با حضور مدیرعامل و جمعی از مدیران و رؤسای بازرسی فنی شرکتهای گاز دیگر استانها در سالن شهید سلیمانی شرکت گاز استان قم برگزار شد، با بیان این مطلب، اظهار کرد: مدیریت در قم به دلیل جایگاه خاصی که این استان در کشور دارد، به مراتب از دیگر استانها دشوارتر است؛ با این حال مدیرعامل و مجموعه شرکت گاز استان قم با تدبیر و همت کمنظیر خود توانستند مصرف گاز در استان قم را به خوبی مدیریت کنند.
وی با اشاره به ناترازی جریان گاز در زمستان امسال، تصریح کرد: رویکرد مهندس خوشلهجه و تیمشان کلاننگر است و میتواند دیگر استانها را با خود همراه کند؛ به همین خاطر جا دارد که از ایشان بابت این قبول زحمت تشکر کرد و بنده نیز اطمینان خاطر دارم که این پایلوت، خروجی مناسبی خواهد داشت.
مدیر داراییهای فیزیکی شرکت ملی گاز ایران ایجاد مدیریت داراییهای فیزیکی را یکی از تدابیر اجرا شده توسط معاون وزیر نفت در امور گاز عنوان کرد و گفت: با تلاشهای صورت گرفته، ایجاد نمودار سازمانی جدید و افزوده شدن کارکنان مجرب در ستاد شرکت ملی گاز ایران، توانستیم جایگاه اصلی بازرسی فنی که وظیفه آن حمایت و پشتیبانی از تولید، انتقال و گازرسانی است را احیا و این زنجیره را به شرکتهای تابعه گسترش دهیم.
وروانیفراهانی در پایان، تأکید کرد: واحد بازرسی فنی هم از لحاظ جایگاه و هم از نظر تعداد کارکنان میبایست ارتقاء یابد؛ چرا که بازرسی فنی کارآمد در کنار بهرهبرداری صحیح، تعمیرات به موقع و پشتیبانی مناسب سایر واحدها، تولید و جریان ایمن و پایدار گاز طبیعی را تضمین میکند.
در ادامه این جلسه، مرتضی خوشلهجه، مدیرعامل شرکت گاز استان قم نیز، با اشاره به اهمیت واحد بازرسی فنی در پیشبرد اهداف سازمانی شرکت ملی گاز ایران، اظهار کرد: واحد بازرسی فنی در صنعت نفت و گاز کشور، نقش اصلی را در افزایش عمر مفید، کاهش خسارتهای ناشی از خوردگی خطوط انتقال و تأسیسات، جلوگیری از بروز حوادث و هدررفت انرژی ایفا میکند.
وی الزامهای فنی منطبق با استانداردهای تعیین شده توسط شرکت ملی گاز ایران را از خطوط قرمز در بخش اجرای طرحها و بهرهبرداری عنوان کرد و گفت: بازرسی فنی تضمین کننده کیفیت و استمرار گازرسانی ایمن است.
خوشلهجه در پایان، با بیان این که نیروی انسانی یکی از مباحث مهمی است که در بحث داراییهای فیزیکی دنبال میشود، تصریح کرد: از نظر جایگاه سازمانی، شرکتهای گاز استانی مهجور ماندهاند؛ برای همین نمودار سازمانی آنها بایستی اصلاح شود تا جذب نیروهای نخبه و مجرب به نحو مطلوب صورت گیرد.