پالايشگاه سوم مجتمع گاز پارس جنوبي در تولید کاتالیست جاذب جیوه خودكفا شد
به گزارش نبض نفت به نقل از روابط عمومي شرکت ملی گاز ایران، محمد شفيع موذني، مدير پالايشگاه سوم مجتمع گاز پارس جنوبي بيان كرد: در سايهي همکاری، همیاری و با مشاركت سازندگان داخلي و شركتهاي توانمند توليد كننده داخل توانستيم در توليد محصول مهم و راهبردي كاتاليست جاذب جيوه به خودكفايي كامل برسيم و از واردات اين محصول از كشورهاي خارجي به صورت كامل بينياز شويم.
موذني ادامه داد: پروژه عمليات تخليه و بارگذاري كاتاليست جاذب جيوه در پالايشگاه سوم پارس جنوبي با انجام مراحل ساخت بار اول و حمایت ويژه معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در مرداد ماه سال گذشته به يكي از شركتهاي توانمند دانشبنيان واگذار شد.
موذني در ادامه افزود: با توجه به طی شدن مراحل اولیه پروژه در سال گذشته و ساخت و تست آزمایشگاهی جاذب جدید در سال جاری، عملیات تخلیه جاذب قبلی و بارگذاری کاتالیست با حضور شرکتهای صاحب صلاحیت و دارای مجوز از طرف سازمان محیط زیست ( با توجه به سمی بودن جاذب های قدیمی ) و همچنین با نظارت ادارات مهندسی و خدمات فنی، تعمیرات و بهره برداری پالایشگاه سوم ، از اوایل اسفند ماه سال جاري در دستور کار قرار گرفت.
وي گفت: با استفاده از تجهیزات به روز شامل مکنده صنعتی پیشرفته با قدرت 10 هزار متر مکعب بر ساعت ، هاپر سایکلونی، مخزن شارژ، پكيج تامين هوا، سیستم مونیتورینگ، تجهیزات پاکسازی بسترها و سایر تجهیزات لازم و تحت فشار مثبت گاز نیتروژن انجام شد و در تاریخ دهم اسفند ماه سال جاري با موفقیت پایان یافت.
موذني با بیان اینکه مجتمع گاز پارس جنوبي این اعتقاد را دارد که از شرکتهای دانشبنیان به صورت كامل و تمام قد حمایت کند و از این راه کمبودها را جبران کند، اظهار کرد: با دانشبنیان کردن صنعت مهم نفت و گاز كشور و ارتقای دانش فنی میتوانیم تحریمها را خنثی و تجهیزات باكيفيت را به کشورهای دیگر صادر کنیم.
وي تصریح کرد: خوشبختانه از ابتداي سال اين مجموعه بيشترين نوع همكاري با شركتهاي سازنده داخلي داشته و توانسته است مقام نخست استفاده از محصولات بار اول درسطح كشور را كسب کند.