/
۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۴
با حضور وزیر نفت

شصت‌وهشتمین نشست شورای هماهنگی امور حقوقی

شصت‌وهشتمین نشست شورای هماهنگی امور حقوقی دستگاه‌های اجرایی کشور با حضور وزیر نفت برگزار شد.
کد خبر : ۵۴۴۴۱

به گزارش نبض نفت به نقل از  پایگاه اطلاع رسانی وزارت نفت، شصت‌وهشتمین نشست شورای هماهنگی امور حقوقی دستگاه‌های اجرایی کشور  (۲۵ اردیبهشت‌ماه) با حضور جواد اوجی، وزیر نفت، محمد دهقان، معاون حقوقی رئیس‌جمهوری و جمعی از مدیران ارشد کشور در مرکز همایش‌های کوشک برگزار شد. معاون حقوقی رئیس‌جمهوری گفت: وزیر نفت با تجارب مثبت خود، در دو سال گذشته گام‌های موثری در زمینه ارتباطات جهانی در صنایع نفت و گاز برداشت.

دهقان: تجربه وزیر نفت منجر به ارتباطات مؤثر جهانی در صنعت نفت ایران شد

معاون حقوقی رئیس‌جمهوری در شصت‌وهشتمین نشست شورای هماهنگی امور حقوقی دستگاه‌های اجرایی واقع در مرکز همایش‌های تخصصی شرکت ملی نفت ایران (باشگاه کوشک) اظهار کرد: در دهه ۹۰ دیپلماسی ما فعال نبود و زمانی رسید که فروش نفت ایران به روزانه ۱۵۰ هزار بشکه رسیده بود، میعانات گازی نیز در وضعی بود که نمی‌توانستیم گاز استخراج کنیم و آلودگی محیط زیستی به همراه داشت، اما با زحمات آقای اوجی و همکاران ایشان مسیر عوض شد و مذاکراتی که با چین و روسیه انجام شد، شاهد همین امر بود.

محمد دهقان، موضوع نگران‌کننده در صنایع نفت و گاز را افزایش افسارگسیخته مصرف اعلام و بیان کرد: سالانه ۱۰۰ میلیارد دلار یارانه انرژی (به قمیت صادراتی) می‌دهیم که عدد بسیار بزرگی است و کم‌کم واردکننده بنزین و گازوئیل خواهیم شد، اگر چه وزارت نفت متولی تولید است، اما مدیریت مصرف نیز باید با اصلاح ساختار نهادهای تاثیرگذار در وزارت نفت، در دستور کار قرار بگیرد.

معاون حقوقی رئیس‌جمهوری افزود: گاز را به قیمت یک صدم دنیا در داخل به بخش‌های مختلف می‌فروشیم و روزانه حدود ۱۰ میلیون لیتر قاچاق گازوئیل داریم، از طرفی دیگر لازم است مدیریت مصرف سوخت در تمامی زمینه‌ها به صورت یک اصل جدی دنبال و حل و فصل شود.

وی تأکید کرد: امور حقوقی باید به کمک اقتصاد، قراردادها، الگوسازی‌ها و تدوین آئین‌نامه‌ها و تغییر قوانین بیاید و ما آماده هستیم که در زمینه مدیریت مصرف سوخت با وزارت نفت همکاری کنیم.

معاون حقوقی رئیس‌جمهوری ضمن قدردانی از زحمات وزیر نفت در طول دو سال گذشته تصریح کرد: خوشبختانه ایشان با تجربه بودند و با ارتباطات جهانی موثر، دستاوردهای مطلوبی داشتند.

مطالب پیشنهادی
منتخب سردبیر