/
۱۹ تير ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۳
امضای قرارداد نفتی:

خرید تجهیزات صنعت نفت از شرکت‌های داخلی

قرارداد تأمین تجهیزات مورد نیاز برای توسعه دو میدان نفتی با یک شرکت داخلی امضا شد.
کد خبر : ۱۹۱۰۰

نبض نفت - براساس این قرارداد که بین شرکت مهندسی و ساختمان صنایع نفت و یک شرکت داخلی امضا شد بخشی از تجهیزات مورد نیاز برای توسعه میادین نفتی منصوری و رامشیر در مناطق نفت خیز جنوب با اتکا به توان داخلی تأمین خواهد شد.

معاون شرکت ملی نفت ایران در امور توسعه و مهندسی در حاشیه این مراسم با اشاره به این که این قرارداد بخشی از زیرمجموعه طرح نگه داشت و ازدیاد برداشت نفت است، گفت: این یک طرح ۶ و ۲ دهم میلیارد دلاری است که نزدیک به ۴۰ درصدش مربوط به تأمین تجهیزات و کالاهاست که حدود ۲ و نیم میلیارد دلار می‌شود.

رضا دهقان افزود: از این ۲ و نیم میلیارد دلار پیش بینی می‌کنیم ۸۰ درصد از تجهیزات مورد نیاز این طرح از داخل تأمین شود که رقم آن چیزی حدود ۲ میلیارد دلار می‌شود.

وی با تاکید بر این که طی دو سه سال آینده ۲ میلیارد دلار تجهیزات از شرکت‌های سازنده داخلی خریداری خواهد شد، گفت: امیدواریم با اجرای این سیاست نقش مهمی در فعال سازی پیمانکاران و شرکت‌های داخلی ایفا کنیم.

معاون شرکت ملی نفت ایران در امور توسعه و مهندسی با بیان این که در طرح نگهداشت و ازدیاد برداشت نفت، ۳۲ طرح تعریف شده است، افزود: از این ۳۲ طرح قرارداد ۱۰ پروژه امضا شده و در راستای اجرای این طرح‌ها و تأمین تجهیزات مورد نیاز این طرح‌ها قرارداد‌های متعددی با شرکت‌های داخلی امضا شده و این روند همچنان ادامه دارد.

دهقان گفت: هدف اصلی این طرح ایجاد اشتغال برای پیمانکاران داخلی و سازندگان تجهیزات بوده است و برای این که این ۲ میلیارد دلار پیمانکاران بیشتری را در طرح‌ها مشارکت دهد سقفی تعیین شده تا هر پیمانکار بیشتر از ۴۰۰ میلیون دلار قرارداد امضا نکند و اگر شرکتی به این سقف برسد دیگر در مناقصات شرکت داده نمی‌شود.

وی افزود: حدود ۲۵ پیمانکار در این طرح‌ها مشغول به کار شده اند که هر پیمانکار اصلی در حدود ۲۰ الی ۳۰ سازنده داخلی را فعال خواهد کرد.

معاون شرکت ملی نفت ایران در امور توسعه و مهندسی، اجرای این طرح در شرایط تحریم را از نظر سیاسی مهم عنوان کرد و گفت: با اجرای این طرح آن هم در دوران تحریم نشان داده ایم ما نه تنها به فروش نفت ادامه می‌دهیم بلکه در پی ازدیاد برداشت نیز هستیم و این نشان دهنده این واقعیت مهم است که هیچ چیز نمی‌تواند صنعت نفت ما را متوقف کند و شرکت‌های ایرانی دست در دست هم حلقه‌های زنجیره اقتصادی و تولید در صنعت نفت را کامل خواهند کرد.

منبع: صدا و سیما

مطالب پیشنهادی
منتخب سردبیر