/
۱۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۹:۱۳
مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران در آئین اختتامیه نشست هم‌اندیشی مدیران شرکت‌های پالایش گاز کشور:

همکاران در مجموعه پالایشگاه‌ها، تولید گاز در مقطع فعلی را جهاد قلمداد کنند

مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران تولید و فرآورش گاز را به‌عنوان شأن اصلی و وظیفه حیاتی پالایشگاه‌های گازی عنوان کرد و بر ضرورت توجه مدیران این شرکت‌ها به امر تولید به عنوان جهاد در راه خدا و اقدامی فراتر از امور محوله و موظفی، به‌ویژه در مقطع کنونی تأکید کرد.
کد خبر : ۴۹۴۴۱

به گزارش نبض نفت به نقل از روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران، احمد زمانی در آئین اختتامیه نشست هم‌اندیشی مدیران شرکت‌های پالایش گاز کشور که به میزبانی پالایشگاه شهید هاشمی‌نژاد و با هدف آمادگی برای دوره زمستان برگزار شد، با بیان این مطلب، اظهار داشت: مقوله تولید و فرآورش گاز به عنوان شأن اصلی و وظیفه حیاتی پالایشگاه‌های گازی است و توجه مدیران شرکت‌های پالایشی به امر تولید به عنوان جهاد در راه خدا، امری ضروری است.

وی در ادامه، به جایگاه مهم سرمایه انسانی در صنعت گاز کشور و به خصوص شرکت‌های پالایش گاز اشاره کرد و گفت: مهم‌ترین سرمایه ما در تمامی بخش‌ها، همان نیروی انسانی است که باید آن را قدر بدانیم و در حفظ این نیروهای تلاشگر، کوشا باشیم و با جدیت، مطالبات آنان را پیگیری کنیم.

مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران اهمیت توجه به پدافند غیرعامل را به‌ویژه در تأسیسات، انکارناپذیر عنوان کرد و گفت: به لطف خدا و تلاش همکاران ما در بخش پدافند غیرعامل و حراست پالایشگاه‌های گاز، علیرغم  اقدامات خصمانه نظیر حملات سایبری، تاکنون مشکلی به وجود نیامده و از این جهت جای قدردانی دارد و البته این تلاش و همت باید دوچندان شود.

زمانی ادامه داد: در عین حال، نکته‌ای که باید مورد توجه همکاران ما به‌ویژه در رده مدیریت پالایشگاهی قرار گیرد، ضرورت  حضور فیزیکی مدیران عامل در سایت‌های پالایشگاه به صورت منظم است. بدیهی است که حضور در تأسیسات کمک شایانی به اشراف مدیران درباره نقائص احتمالی و مسائل پدافندی دارد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، ضمن تشکر از اقدامات صورت گرفته در زمینه نوآوری و خدمات دانش بنیان در پالایشگاه‌ها، گفت: توجه به محصولات ساخت بار اول و تولیدات مبتنی بر علم باید همواره مورد توجه باشد، ضمن این‌که در این میان، انتظار می‌رود هر پالایشگاه در عرصه محصول تولیدی که در آن ظرفیت بارزی دارد به ارتباطات علمی در این زمینه برای ارتقاء سطح کیفی و کمی محصولات، مبادرت کند. 

مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران در پایان، به تأثیر مثبت همکاری مدیران صنعت گاز با نهادهای نظارتی مسئول در پیشبرد اهداف و برنامه‌های مدیریتی اشاره کرد و گفت: این موضوع نیز باید مدنظر باشد که خلاقیت‌ها و نوآوری مدیریت را می‌توان با هم‌افزایی و همکاری با نهادهای مرتبط نظارتی، به شکل قانونی پیش برد و به این طریق، به نحو احسن از آن‌ها استفاده کرد.

مطالب پیشنهادی
منتخب سردبیر