/
۱۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۵

حضور شرکت‌های دانش‌بنیان در ساخت تجهیزات کارت هوشمند سوخت

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران در آیین رونمایی از تولید کارت هوشمند سوخت تولیدی در شرکت چاپ و نشر بانک ملی ایران، به اهمیت پیاده‌سازی و راه‌اندازی سامانه هوشمند سوخت در کشور اشاره کرد و گفت: بومی سازی تجهیزات این سامانه و حضور شرکت‌های دانش‌بنیان با توجه به تأکید مقام معظم رهبری بر حمایت از این شرکت‌ها در دستور کار قرار دارد و خوشبختانه در این زمینه پیشرفت خوبی حاصل شده است.
کد خبر : ۵۱۷۷۸

به گزارش نبض نفت به نقل از روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، علی‌اکبر نژادعلی افزود: فرآیند تولید فرآورده‌های نفتی یک موضوع بسیار پیچیده‌ای است با توجه به رشد و روندی که تو حوزه افزایش مصرف و فرآیندهای مترتب با آن داریم لذا ایجاد زیرساخت و پیاده‌سازی و راه‌اندازی سامانه هوشمند سوخت در سال ۸۵ و سهمیه‌بندی بنزین در سال ۸۶، از مصرف افسار گسیخته بنزین در کشور جلوگیری کرد و شاهد کاهش ۱۲.۵ درصدی مصرف بنزین در کشور بودیم.

وی به فرآیند راه‌اندازی این سامانه اشاره کرد و گفت: سال 83 با طرح موضوع در مجلس، مصوبه‌ای اخذ شد که بر اساس آن راه اندازی سامانه در دستور کار شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی قرار گرفت. تقریبا دو سال فرآیند مطالعه، تحقیق و بررسی و استفاده از توان پیمانکاران متعدد طول کشید تا در نهایت تکنولوژی عرضه سوخت در جایگاه‌ها بر روی بستر سامانه هوشمند سوخت با استفاده از تجهیزات سخت افزاری مورد نیاز تو این زمینه و بحث سهمیه‌بندی بر اساس کارت‌های هوشمند سوخت انجام شود و موفق شدیم که از تیرماه سال 86 بحث عرضه فراورده‌های نفتی به ویژه بنزین را در جایگاه‌های عرضه به صورت کاملا هوشمند سهمیه‌بندی کنیم و در اختیار مردم عزیز کشورمون قرار دهیم.

نژادعلی ادامه داد: خوشبختانه هم‌اکنون به سمت بومی‌سازی در حوزه کارت‌های هوشمند سوخت از سوی بانک ملی گام برداشته‌ و امیدواریم همه فرآیند تولید کارت‌های هوشمند سوخت و نیز تجهیزات این سامانه بومی‌سازی شود و بتوانیم از کشورهای خارجی به‌طور کامل بی‌نیاز باشیم.

  وی افزود: در زمینه تولید و تحویل کارت‌های هوشمند سوخت با مشکلاتی روبه‌رو شده بودیم که با کمک دوستان ما در شرکت چاپ و نشر بانک ملی، این مشکل برطرف شده است.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی بیان کرد: قرارداد امضا شده با بانک ملی ایران مبنی بر تولید و تحویل یک میلیون قطعه کارت هوشمند سوخت است که تاکنون ۸۰۰ هزار قطعه از آن تحویل شده و ۲۰۰ هزار قطعه دیگر نیز به‌زودی تحویل خواهد شد که امیدواریم بتوانیم با این فرآیند، کارت سوخت مالکان خودروها را با سرعت بیشتری تحویل دهیم.

نژادعلی با اشاره به اینکه حدود 18 سال از راه اندازی سامانه می‌گذرد اظهار کرد: با فرسوده و ناکارآمد شدن بعضی از تجهیزات جایگاه‌های عرضه سوخت بعضی از تجهیزات سامانه هوشمند سوخت را با همکاری چند شرکت دانش‌بنیان بومی‌سازی کنیم که امروز چند نمونه از آن در جایگاه‌های عرضه سوخت نصب و راه‌اندازی و آزمون‌های چندباره آن نیز انجام شده و به مرحله قرارداد رسیده و تولید انبوه آن آغاز و با تجهیزات قدیمی جایگزین شده است.

مطالب پیشنهادی
منتخب سردبیر