بزرگترین پروژه پژوهشی شرکت نفت فلات قاره ایران در مسیر اجرا قرار گرفت
وی با بیان اینکه اجرای این پروژه به عنوان یکی از پروژههای شاخص پژوهش و فناوری ذیل برنامه هفتم توسعه کشور است، گفت: این پروژه با همکاری و اعلام نیاز مدیریتهای HSE، مهندسی ساختمان، امور تولید و مدیریت منطقه عملیاتی قشم در دستور کار قرار گرفته و در سیوهفتمین شورای پژوهشی شرکت نفت فلات قاره ایران با تصویب کلیات طرح موافقت و مقرر شد پس از دریافت نقطهنظرات اداره برآوردها، طرح برای تصویب نهایی به مدیریت پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران فرستاده شود.
وی افزود: علاوه بر این، انتشار دیاکسید گوگرد در محیط اطراف تاسیسات، میتواند سلامت کارکنان ساکن در آن محدوده را با مشکل مواجه سازد. بنابراین انجام مطالعه و اجرای موضوع یادشده از این حیث که نتیجه پژوهشهای فاز مطالعاتی (راهکار بهینه) در فاز اجرایی همین پروژه در مقیاس صنعتی به بهرهبرداری میرسد، از اهمیت بسزایی برخوردار است و دستاوردهای قابل ملاحظهای در ارتقاء وضعیت محیط زیستی منطقه قشم به همراه خواهد داشت.
دکتر توکلی افزود: اجرای این پروژه باعث محافظت از سلامت کارکنان فعال در منطقه از جهت کاهش اثرات نامطلوب سلامتی ناشی از انتشار آلاینده دیاکسید گوگرد در محیط اطراف تاسیسات و هوای محیطی میشود. همچنین در راستای کاهش عوارض و جلوگیری از وضع جرایم محیط زیستی و به منظور تعامل سازنده با سازمان حفاظت محیط زیست ایران در دستور کار قرار دارد.
رئیس پژوهش و فناوری شرکت نفت فلات قاره ایران گفت: خلاقیت و نوآوری سیستماتیک موجود در این طرح موجب افزایش کارایی، اثربخشی و بهبود کیفیت و ارتقاء سطح ایمنی فرآیندی، همچنین کاهش ریسکهای سلامتی در محدوده فعالیتهای شرکت نفت ایران فلات قاره میشود. همچنین عمل به تعهدات شرکت نفت فلات قاره ایران در راستای مسئولیتهای اجتماعی و افزایش بازدهی سامانههای کنترل آلودگیهای هوا از دیگر نتایج اجرای این پروژه بزرگ است.