سامانه بارنامه الکترونیکی در شرکت ملی حفاری راهاندازی شد
وی با بیان اینکه تا پیش از این بارنامهها بهصورت کاغذی صادر میشد که معایبی متوجه آن بود، گفت: از مزیتهای سامانه الکترونیکی، پایش کالا از مبدا تا مقصد است که به روال معمول در سطح کارگاهها و دستگاههای حفاری مستقر در مناطق خشکی و دریایی در نقاط نفتخیز کشور انجام میشود.
رئیس حراست شرکت ملی حفاری ایران، تهیه این نرمافزار را در سطح شرکت ملی نفت ایران، کمنظیر دانست و افزود: در دسترس بودن بهلحظه اسناد و بارنامهها، حذف روزانه یک هزار و ۵۰۰ برگ کاغذ و کاهش هزینههای بایگانی از دیگر مزیتهای این برنامه بهشمار میآید.
سهرابیمقدم اهتمام مدیریت ارشد شرکت در این زمینه را مهم و در شتاببخشی در تحقق و تهیه این نرمافزار کارساز دانست و ضمن تشکر از همکاری و همیاری کارشناسان مدیریت فاوا در شرکت، اظهار کرد: تأمین سختافزارهای مورد نیاز از جمله رایانه و همسو با آن آموزش کارکنان مرتبط با کاربست سامانه از اقدامهای انجامشده برای راهاندازی این سیستم است.
وی گفت: هماکنون میانگین روزانه ۳۰۰ بارنامه الکترونیک در شرکت صادر شده است که با تکمیل سامانه و بهرهگیری کامل از آن، این رقم افزایش مییابد و به صورت ۱۰۰ درصدی عملیاتی و آثار مثبت و مزیتهای کیفی و کمی آن در گردش کار ملاحظه میشود.
رئیس حراست شرکت ملی حفاری ایران با درخواست از مدیریتهای مرتبط در همکاری مؤثر و مستمر با فناوری اطلاعات و ارتباطات شرکت تا روزآمدی کامل سامانه و رفع نواقص فنی احتمالی که در حین کار مشخص میشود، اظهار کرد: اسناد و بارنامههای کاغذی موجود نیز اسکن و در سامانه جدید بایگانی میشود.